BASIC-FIT

 

Basic fit is een  grote sport keten die zich nu ook in Purmerend heeft gevestigt .

 

 

“Met 91 sportscholen is Basic-Fit de grootste budget fitnessclub van Nederland. “

Als iedereen in het gezin wil sporten zijn allemaal losse abonnementen te duur. Basic-Fit is nu met het idee gekomen om een gezin pas in te voeren, daarmee kan het hele gezin sporten op 1 pas en zijn de kosten niet al te hoog.

Omdat veel mensen samen sporten, stappen ze sneller over als de ander dat ook doet, ook omdat iedereen door de crisis goed op de centen wil letten stoppen ze met naar de sportschool gaan of proberen mensen dat zo goedkoop mogelijk.

 

Ik heb ook even de site van basic fit bezocht. Op het eerste gezicht ziet de site er goed verzorgt en overzichtelijk uit. Wel stoor ik me aan de vele reclame voor basic fit zelf er te zien is, zo ziet het er extra commercieel uit wat ik persoonlijk nog al een afknapper vind.

De website is wel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, de prijzen en vestigingen zijn makkelijk op te zoeken en ook kan je jezelf via de website inschrijven bij een Basic-Fit bij jou in de buurt.

Ik heb zelf een Basic Fit bij mij in de buurt bezocht en het viel me als eerste op dat het er enorm is, heel erg massaal. Er is wel ruimte genoeg en het is er aardig druk, wat ik persoonlijk een afknapper vind tijdens het sporten omdat ik dan het gevoel heb dat iedereen naar me kijkt. Ook vind ik het jammer dat er virtuele groepslessen worden gegeven, sommige mensen vinden dit prettiger alleen vind ik het wat minder omdat ik van de sfeer houd tijdens de groepslessen.