Tijdens de grafisch vormgeef les ben ik begonnen aan de ontwerpen voor de nieuwe site. De site ziet er nu wat onprofessioneel uit en is vrij ongebruiksvriendelijk, daar wil ik verandering in brengen!

Ik ga eerst kijken wat ik vervelend vind aan de oorspronkelijke site, zodat ik weet wat ik moet aanpassen in mijn ontwerpen.

Ik vind het niet mooi dat de hele achtergrond van de website rood gekleurd is, het ziet er onprofessioneel uit en het lijkt of er weinig tijd is besteed aan het maken van de site. Op zich is de indeling van de website goed, alleen zijn bepaalde onderwerpen soms moeilijk te vinden . In mijn nieuwe ontwerpen wil ik graag de site mooi en speels houden, maar tegelijker tijd ook professioneel en overzichtelijk met niet teveel schreeuwende kleuren.

Na wat andere sportsite’s te hebben bekeken ben ik genoeg ge├»nspireerd en ga ik aan de slag.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.